El gran espectacle de pop-rock juvenil PopKids, que se celebrarà el pròxim 21 d’octubre a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, ja compta amb els 12 artistes escollits per interpretar la selecció dels millors temes de pop-rock de tots els temps.

Els 12 artistes que participaran al concert han estat escollits d’entre la cinquantena de joves de les diferents comarques lleidatanes que es van presentar al càsting (tant el presencial com l’on-line mitjançant l’enviament d’un vídeo interpretant una cançó).

L’objectiu d’aquest esdeveniment és detectar i promoure el talent vocal de nois i noies d’entre 10 i 17anys de les comarques lleidatanes i mostrar-ho en un espectacle d’alta qualitat amb músics professionals.

Els joves, d’entre 10 i 17 anys, que han estat escollits són:

 1. Paula Murillo, de Lleida (14 anys)
 2. Paula Cunillera, de Rosselló (11 anys)
 3. Maria Fernández, Miss Maria Sweety, de Balaguer (9 anys)
 4. Julia Gay, de Lleida (12 anys)
 5. Paula Aguilà, de Lleida (16 anys)
 6. Xènia Perez, de Lleida (12 anys)
 7. Adrià Martinez, de La Fuliola (16 anys)
 8. Carla Font, de Torrefarrera (16 anys)
 9. Lucía Sesé, de Lleida (15 anys)
 10. Carla Blavia, de Lleida (16 anys)
 11. Xènia Pàez, de Golmés (13 anys)
 12. Aina Tudela, de Lleida (15 anys)

Una vegada seleccionats, l’equip professional de PopKids ha atorgat a cada participant finalista un o dos temes per a la seva preparació i posterior interpretació al concert.

El músic i compositor lleidatà, José Ramon Madrid, qui s’encarrega de la direcció musical, ha explicat que “les destreses vocals de tots els seleccionats estan molt desenvolupades”. La gran varietat de veus i l’elevat grau d’autoexigència dels artistes escollits garantirà “un concert professional i dinàmic que aportarà valor als joves talents i a la ciutat”, ha afegit Madrid.

A partir d’ara, els artistes començaran les sessions d’orientació, assessorament i assaig liderats per l’excantant de Lax´n´Busto, Salva Racero, juntament amb els entrenadors vocals Anna Borrego, Irene Olivé (exvocalista de Paloma San Basilio) i Nomís Lenam.

El dia del concert s’atorgaran tres reconeixements que aniran dotats d’un curs-estada de producció musical, d’un curs d’idiomes i un altre de teatre.

Les entrades pel concert, que se celebrarà el 21 d’octubre a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida a les 19 hores, ja es poden adquirir on-line a través de la pàgina web www.popkids.cat o www.eldracmagic.com

L’espectacle de pop-rock juvenil, PopKids, compta amb L’Intèrpret Escola de Música, l’Escola d’Idiomes Inlingua Lleida i la productora Eldracmagic com a mecenes, a més de la col·laboració de La Paeria – Ajuntament de Lleida i de l’estudi professional BOSSA Records.

Descarrega’t la Not de premsa en PDF.

Per a més informació:
Elisabeth Vicens Corts
Productora de PopKids i directora de Drac Màgic Events
629 231 437
casting@eldracmagic.com